Шоколад під загрозою — виробники шукають штучну заміну какао та цукру через стрі…

Шоколад під загрозою — виробники шукають штучну заміну какао та цукру через стрі…


Шоколад під загрозою — виробники шукають штучну заміну какао та цукру через стрімке зростання цін, пише Financial Times.
Fazer вже випустила «шоколад» із жита та кокосової олії. Mondelez International (Oreo, Milka) інвестує у стартап, що розробляє какао на клітинній основі.
За рік ціна какао зросла втричі й досягла $12,000 за тонну. Експерти попереджають: «Через 20 років ми можемо залишитися без шоколаду».


View Source

Previous Article

Зустріньте Poco X7POCO, призначив презентацію нових смартфонів X-Series. До нового L ...

Next Article

В ОАЕ грандіозно зустріли 2024 рік, встановивши новий рекорд Гіннесса: феєрверк-...

Write a Comment

Leave a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *